Sarız İlkokulu

Vizyon: Kalitede örnek, başarıda lider olmak. Sarız İlkokulu

Misyon: Sarız İlkokulu müdürlüğü olarak misyonumuz; toplumumuzun her kesimine, milli ve manevi değerlerimizden hareketle,sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında, yenilenerek ve gelişerek, birlik ve beraberlik içerisinde, etkili iletişim yollarını kullanarak takım çalışması ile Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmektirÖğrencilerimizi, Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda yüksek karakterli, çağın gelişimlerini takip edebilen, dürüst gelecekte ülkenin yönetiminde ben de varım diyen bireyler olarak yetiştirmek. .

Başarılar: . 2011-2012 eğitim öğretim yılında üst öğretime kayıt olan öğrencilerimiz 1 öğrencimiz Niğde Anadolu Lisesi 1öğrencimiz Osmaniye Anadolu Lisesi, 3 öğrencimiz İHL 1 öğrencimizde kayseri Çocuk gelişimi bölümüne yerleştirilmiştir. 3 öğrencimiz Endüstri meslek liseleri Mezun olan 22 öğrenciden 9 tanesi SBS sonuçlarına göre yukardaki alanlara yerleşmiştir. Ayrıca 5 sınıftan 1 öğrenci,6 sınıftan 1 öğrenci, 7 sınıftan 2 öğrenci ve 8 sınıftan 1 öğrenci bursluluk sınavını kazanmıştır

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarizilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Günesen Mah. Egemenlik Sok. No29 SARIZ /KAYSERİ

Yerleşim Yeri - sarız merkez İlçe emniyet amirliği karşısındadır.

Adres - Günesen Mah. Egemenlik Sok. No29 SARIZ /KAYSERİ

Ulaşım Sarız Koop ile ilçeye saatlik ulaşım mevcuttur

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 130 km uzaklıkta olup Okul ilçe merkezinde yer almaktadır.